Projektledare till ScandiDos Uppsala

ScandiDos, med huvudkontor i Uppsala, är ett snabbväxande och världsledande bolag inom QA och dosimetri för modern strålterapi av cancer. ScandiDos tillhandahåller unika mätsystem och programvara som är utformade för kvalitetssäkring och validering av nya dynamiska och modulerade behandlingar som implementeras på kliniker runt om i världen. Vi säljer våra produkter via eget dotterbolag i Nordamerika och i Frankrike, direkt i Norden samt via distributörer i resten av världen. ScandiDos har idag 38 anställda varav 28 i Uppsala som arbetar med utveckling, marknadsföring, sälj, inköp, produktion, support samt administration. ScandiDos är sedan 2014 noterat på Nasdaq OMX First North. I samarbete med Briljantrekrytering söker vi nu en erfaren Projektledare.

 

ScandiDos söker en dedicerad projektledare som skall hålla i samtliga utvecklingsprojekt inom systemutveckling. Antalet Projekt kommer naturligtvis att variera över tid, men räkna med ett par större och några mindre projekt samtidigt. Systemen består av Mekanik, analog och digital elektronik, inbäddade system med FPGA och FW samt applikationsprogramvara som även innehåller avancerad beräkningsteknik.

 

För att lyckas i rollen har du ca 10års erfarenhet av projektledning. Du har teknisk utbildning och gärna erfarenhet från medicinteknik även om det inte är ett krav. Du kan hantverket och har drivit ett flertal projekt från ax till limpa.

 

Vi förväntar oss att du har erfarenhet av:

–       Definiera projektupplägg, definiera mål och delmål

–       Projektledning/uppföljning i en kontrollerad produktutvecklingsprocess

–       Agil utvecklingsmetodik (användes inom våra mjukvaruprojekt)

–       Ekonomisk uppföljning av projekt

 

Som person har du ett stort driv och är duktig på att kommunicera. Du är noggrann och entusiasmerande samt bestämd när det behövs. Vi tror också att du är utåtriktad och får dina projekt att dra åt samma håll med god stämning i grupperna.


Vi erbjuder
 ett spännande arbete i en trevlig miljö med produkter som hjälper till att bekämpa cancer.

Om du vill veta mer om tjänsten kontakta Fredrik Englund på Briljant Rekrytering 070-612 65 65.

 

Sök tjänsten på www.briljantrekrytering.se

Välkommen med din ansökan!